1. orane katrangan

Kanggo kabeh pangiriman saka panocity.de kanggo konsumen (§ 13 BGB) syarat lan ketentuan iki berlaku. Konsumen iku sawijining wong alam sing nglebokaké transaksi legal kanggo tujuan sing bisa dianggep ora menyang komersial utawa aktivitas profesional sing independen.

2. contracting katelu
Kontrak tuku wis rampung karo: pano.city Marketing GmbH, Windmühlenberg werna 20, 38259 Salzgitter. Sampeyan bisa hubungi kita kanggo pitakonan lan keluhan ing weekdays saka 9: 00 iki kanggo 16: 00 pm nomer telephone 05341 2254214 utawa dening e-mail ing info@panocity.de.

3. Penawaran lan kesimpulan saka kontrak
3.1 Presentasi produk ing toko online ora mujudake nawarake tawaran sah, nanging undangan supaya bisa ditindakake. Kasalahan kajaba.
3.2 Kanthi ngeklik tombol "Buy", sampeyan nglebokke barang sing kadhaptar ing kaca urutan. Kontrak tuku ditampa nalika kita nampa pesanan sampeyan kanthi konfirmasi pesenan kanthi e-mail langsung sawise nampa pesanan sampeyan.

4. total
Pelanggan 4.1 duwe hak mundur.
--------------------------------------
Widerrufsbelehrung

Sampeyan duwe hak mundur saka kontrak iki ing patbelas dina tanpa menehi alesan apa wae.

Wektu pembatalan iku patbelas dina saka dina sing sampeyan utawa pihak katelu dijenengi dening panjenengan, sing ora dadi operator, wis utawa wis ngrebut barang pungkasan.

Kanggo ngleksanani hak sing mundur total, sampeyan kudu (pano.city Marketing GmbH, Windmühlenberg werna 20, 38259 Salzgitter, Phone: 05341 22542-14, e-mail: info@panocity.de). Kanthi saka statement cetha (eg karo Kirim utawa e-mail) babagan kaputusan kanggo mundur saka kontrak iki. Sampeyan bisa nggunakake wangun mundur model sing ditempelake, sing ora dibutuhake.

Supaya bisa njaga periode pembatalan, cukup kanggo ngirim notifikasi ngleksanani hak mundur sadurunge tamat periode penarikan.

jalaran saka mundur total

Yen sampeyan mbatalake saka kontrak iki, kita wis sijine kabeh pembayaran sing kita tampa saka sampeyan, kalebu biaya pengiriman (kajaba kanggo biaya tambahan njedhul saka kasunyatan sing wis milih cara sing beda-beda saka layang saka kurban, lan pangiriman mirah duwe) langsung lan males ing paling anyar ing patbelas dina saka tanggal ing kang kabar iki ditampa babagan pembatalan saka kontrak karo kita. Kanggo repayment iki, kita nggunakake liya pembayaran sing padha digunakake ing transaksi asli, kajaba digunakake sarujuk karo sampeyan; Ing kasus ora bakal sampeyan bakal dikenani biaya kanggo pembayaran maneh. Kita bisa nglirwakake mbalekake nganti padha nampa barang bali, utawa nganti sampeyan wis tontonan sing wis dikirim maneh barang, whichever punika sadurungé.

Sampeyan kudu bali menyang barang kasebut kanthi langsung lan ing acara apa wae ora luwih saka patbelas dina saka tanggal sing sampeyan ngandhani babagan pembatalan kontrak iki. Deadlinee ditemtokake yen ngirim barang kasebut sadurunge batas waktu patbelas dina. Sampeyan entuk biaya langsung babagan bali barang kasebut.

Sampeyan mung kudu mbayar kerugian sing bisa ditrapake ing barang, yen mundhut regane amarga penanganan sing ora perlu kanggo pemeriksaa sifat, karakteristik lan fungsi barang kasebut.

Pungkasan kebijakan pembatalan

-------------------------------------

Hak mundur ora ana ing kontrak

  • pasokan barang sing ora siyap dipuntata lan pilihan individu utawa netepake dening konsumen penting kanggo produksi utawa kang cetha ngarang kabutuhan pribadi saka konsumen,
  • kanggo pengiriman barang sing bisa ngrusak kanthi cepet utawa tanggal kadalu warso bakal cepet diluwihi,
  • kanggo pengiriman barang sing wis disegel sing ora cocok kanggo bali kanggo alasan kesehatan utawa kesehatan, yen segel wis dibusak sawise layang,
  • kanggo pasokan barang, yen, amarga sifate, padha ora bisa dipisahake karo barang liya sawisé pangiriman,
  • kanggo pangiriman rekaman swara utawa video utawa piranti lunak komputer ing paket sing disegel, nalika segel wis dibusak sawise pengiriman,
  • kanggo pangiriman koran, majalah utawa majalah, kajaba kontrak langganan,
  • kanggo sumber saka omben-omben, rega wis sarujuk ing kontrak, nanging bisa kasedhiya sadurungé saka 30 dina sawise kesimpulan saka kontrak lan Nilai saiki fluktuasi ing pasar gumantung kontrol hebat kang.

Pungkasan kebijakan pembatalan

--------------------------------------

4a. Mbalekake biaya nalika ngleksanani hak mundur

Ngleksanani hak legal saka pembatalan (ndeleng pembatalan), sampeyan kudu metokake biaya bali barang yen barang dikirim dhawuh lan yen rega bali ora ngluwihi jumlah Euros 40 utawa yen sampeyan ana ing rega sing luwih dhuwur durung digawe bab ing wektu panjabutan wawasan utawa pembayaran sebagean contractually sarujuk. Yen ora, bali gratis kanggo sampeyan.

5. Rega lan biaya pengiriman
5.1 Prices sing dipetik ing kaca produk kalebu pajanan lan komponen rega liyane.
5.2 Informasi babagan biaya pengiriman tambahan bisa ditemokake ing kondisi pengiriman.

6. layang
6.1 Pangiriman njupuk Panggonan karo Paketoversender (DHL) ing Jerman.
6.2 Informasi ing wektu pangiriman bisa ditemokake ing kaca produk sing gegandhengan.

7. pembayaran
Pembayaran bisa digawe liwat utawa liwat paypal.
Informasi luwih lanjut babagan proses panutan:
Yen sampeyan nemokake produk sing sampeyan golek, sampeyan bisa nambah tanpa kewajiban kanthi ngeklik tombol "Add to cart" menyang kothak dhuwit. Sampeyan bisa ndeleng isi kréta shopping kapan wae kanthi ngeklik tombol "Kréta dhuwit" tanpa kewajiban. Produk kasebut bisa dibusak ing sembarang wektu kanthi ngeklik tombol babak, werna abu-abu kanthi salib putih bali saka keranjang dodolan. Yen sampeyan pengin tuku produk ing kothak dhuwit, klik tombol "menyang checkout". Mangga ketikake rincian sampeyan. Informasi wajib ditandhani karo *. Registrasi ora dibutuhake. Data sampeyan bakal dienkripsi. Sawise ngetik data lan milih cara pambayaran, sampeyan bakal dijupuk menyang kaca mrintah supaya bisa. Kene sampeyan duwe kesempatan kanggo mriksa entri lan mbenerake yen perlu kanthi ngeklik langkah-langkah urutan individu. Proses panuntun bisa dibatalake kapan wae kanthi nutup jendhela browser. Urutan bakal ditransfer ing langkah pungkasan. Sawise maca lan konfirmasi Syarat Umum lan Ketentuan Umum, sampeyan bisa nganakake proses supaya kanthi cara ngeklik tombol "Order by Paypal". Ing kaca individu sampeyan bakal entuk informasi luwih akeh, kayata babagan opsi koreksi.

kasepakatan teks
Teks kontrak disimpen ing sistem internal kita. Istilah lan kondisi umum bisa ditemokake kapan wae ing kaca iki. Yen sampeyan wis nggawe akun customer, sampeyan bisa ndeleng data pelanggan kapan wae ing 'Akunku'. Data pesanan bakal dikirimi lewat e-mail. Sawise rampung urutan, teks kontrak ora bisa diakses liwat Internet kanggo alasan keamanan.