• Mbayar nganggo Paypal. Yen sampeyan ora duwe akun Paypal, sampeyan uga bisa mbayar nganggo kertu kredit.

  • Transfer langsung menyang akun bank kita. Mangga gunakake nomer pesenan minangka tujuan sing dituju. Pesenan sampeyan bakal dikirim sakdurunge sawise ditampa dhuwit ing akun kita.

  • Mbayar nganggo kartu kredit liwat garis.

  • Sampeyan bakal dialihake menyang Giropay.