total

Sampeyan duwe hak mundur saka kontrak iki ing patbelas dina tanpa menehi alesan apa wae.

Wektu pembatalan iku patbelas dina saka dina sing sampeyan utawa pihak katelu dijenengi dening panjenengan, sing ora dadi operator, wis utawa wis ngrebut barang pungkasan.

Kanggo ngleksanani hak sing mundur total, sampeyan kudu (pano.city Marketing GmbH, Windmühlenberg werna 20, 38259 Salzgitter, Phone: 05341 22542-14, e-mail: info@panocity.de). Kanthi saka statement cetha (eg karo Kirim, fax utawa e-mail) babagan keputusane mbatalake kontrak iki. Sampeyan bisa nggunakake wangun mundur model sing ditempelake, sing ora dibutuhake.

Supaya bisa njaga periode pembatalan, cukup kanggo ngirim notifikasi ngleksanani hak mundur sadurunge tamat periode penarikan.

Akibat saka pembatalan

Yen sampeyan mbatalake saka kontrak iki, kita wis sijine kabeh pembayaran sing kita tampa saka sampeyan, kalebu biaya pengiriman (kajaba kanggo biaya tambahan njedhul saka kasunyatan sing wis milih cara sing beda-beda saka layang saka kurban, lan pangiriman mirah duwe) langsung lan males ing paling anyar ing patbelas dina saka tanggal ing kang kabar iki ditampa babagan pembatalan saka kontrak karo kita. Kanggo repayment iki, kita nggunakake liya pembayaran sing padha digunakake ing transaksi asli, kajaba digunakake sarujuk karo sampeyan; Ing kasus ora bakal sampeyan bakal dikenani biaya kanggo pembayaran maneh. Kita bisa nglirwakake mbalekake nganti padha nampa barang bali, utawa nganti sampeyan wis tontonan sing wis dikirim maneh barang, whichever punika sadurungé.

Sampeyan kudu bali menyang barang kasebut kanthi langsung lan ing acara apa wae ora luwih saka patbelas dina saka tanggal sing sampeyan ngandhani babagan pembatalan kontrak iki. Deadlinee ditemtokake yen ngirim barang kasebut sadurunge batas waktu patbelas dina. Sampeyan entuk biaya langsung babagan bali barang kasebut.

Sampeyan mung kudu mbayar kerugian sing bisa ditrapake ing barang, yen mundhut regane amarga penanganan sing ora perlu kanggo pemeriksaa sifat, karakteristik lan fungsi barang kasebut.

Penyimpangan saka hak mundur

Hak mundur ora ana ing kontrak

  • pasokan barang sing ora siyap dipuntata lan pilihan individu utawa netepake dening konsumen penting kanggo produksi utawa kang cetha ngarang kabutuhan pribadi saka konsumen,
  • kanggo pengiriman barang sing bisa ngrusak kanthi cepet utawa tanggal kadalu warso bakal cepet diluwihi,
  • kanggo pengiriman barang sing wis disegel sing ora cocok kanggo bali kanggo alasan kesehatan utawa kesehatan, yen segel wis dibusak sawise layang,
  • kanggo pasokan barang, yen, amarga sifate, padha ora bisa dipisahake karo barang liya sawisé pangiriman,
  • kanggo pangiriman rekaman swara utawa video utawa piranti lunak komputer ing paket sing disegel, nalika segel wis dibusak sawise pengiriman,
  • kanggo pangiriman koran, majalah utawa majalah, kajaba kontrak langganan,
  • kanggo sumber saka omben-omben, rega wis sarujuk ing kontrak, nanging bisa kasedhiya sadurungé saka 30 dina sawise kesimpulan saka kontrak lan Nilai saiki fluktuasi ing pasar gumantung kontrol hebat kang.

-------------------------------------------

wangun mundur total

(Yen sampeyan pengin mbatalake kontrak, monggo isi formulir iki lan kirimake maneh.)

An

pano.city Marketing GmbH

Kincir angin gunung kincir angin 20

Kothak uyah 38259

Telpon: 05341 22 54 214

E-Mail: info@herocity.de:

Aku / kita (*) kanthi iki nyabut kontrak sing ditampa dening kula / kita (*) kanggo tuku barang ing ngisor iki (*) / prestasi layanan ing ngisor iki (*)

Diurut ing (*) / ditampa ing (*)

Jeneng konsumen

Alamat konsumen (s)

Tandha konsumen (mung) nalika diwenehi kabar ing kertas)

tanggal

_____________________________________

(*) Busak sesuai.

-------------------------------------------

Pungkasan kebijakan pembatalan