1. Jeneng lan rincian kontak wong sing tanggung jawab

Kebijakan Privasi iki nyedhiyakake informasi babagan pangolahan data pribadhi ing situs web pano.city Marketing GmbH.

Daya: Steffen Ducke, angin Mühlenbergstraße 20, 38259 Salzgitter (steffen.ducke@panocity.de 05341-22 54 214)

  1. Ruang lingkup dan tujuan pengolahan data pribadi

Nelpon situs web

Nalika situs web kasebut wis diakses, browser internet sing digunakake dening pengunjung kanthi otomatis ngirim data menyang server situs web iki lan nyimpen kanggo wektu winates ing file log. Nganti pambusakan otomatis, data ing ngisor iki disimpen tanpa input luwih saka pengunjung:

  • Alamat IP saka piranti pengunjung,
  • Tanggal lan wektu akses dening pengunjung,
  • Jeneng lan URL kaca sing diakses dening pengunjung,
  • Situs web saka pengunjung sing ngakses situs web (disebut URL referrer),
  • Browser lan sistem operasi saka terminal pengunjung uga jeneng panyedhiya akses sing digunakake dening pengunjung.

Pengolahan data pribadhi kasebut yaiku acc. Art 6 kanggo 1 ukara 1 huruf f) DSGVO sabdho. Perusahaan nduweni kapentingan sing sah ing proses ngolah data kanggo tujuan

  • cepet mbangun sambungan menyang situs web perusahaan,
  • kanggo ngaktifake aplikasi pangguna-pangguna situs web kasebut
  • kanggo ndeteksi lan njamin keamanan lan stabilitas sistem lan
  • kanggo nggampangake lan nambah administrasi situs web kasebut.

Proses kasebut tinulis ora kanggo tujuan entuk kawruh babagan wong pengunjung website.

  1. Pengungkapan data

Data pribadi bakal dikirim menyang pihak katelu, yen

  • miturut Art 6 para 1 kalimat huruf 1 a) GDPR wis tinulis sacara consented dening subyek data,
  • pambocoran miturut Art. 6 para. 1 nyetel 1 secara harfiah. f) DSGVO kanggo panyiapan, ngleksanani utawa nimbali saka claims legal dibutuhake lan ora ana alesan kanggo pracaya yen wong ngangap duwe kapentingan sah overriding ing non-pambocoran data sing,
  • kanggo transmisi data miturut Art 6 para 1 ukara 1 huruf c) DSGVO kewajiban legal ana, lan / utawa
  • iki dibutuhake dening Art 6 para 1 ukara 1 huruf b) saka GDPR kanggo pangujan hubungan kontrak karo subyek data.

Ing kasus liyane, data pribadhi ora bakal diwiwiti kanggo pihak katelu.

  1. Cookies

Cookies digunakake ing situs web. Iki minangka paket data sing ditransfer antarane server situs web perusahaan lan browser pengunjung. Iki disimpen nalika ngunjungi situs piranti piranti sing digunakake ing saben cilik (PC, notebook, tablet, smartphone, lan liya-liyane). Cookies bisa nimbulaké ora ngrusak piranti sing digunakake. Utamane, ora ana virus utawa piranti lunak angkoro liyane. Ing cookie, informasi disimpen, saben asil sambungan karo terminal tartamtu sing digunakake. Ing saindenging kahanan ora bisa langsung perusahaan entuk kawruh jati diri pengunjung menyang situs web kasebut.

Cookie ditampa kanthi gedhe miturut setelan dhasar browser. Setelan browser bisa disetel supaya cookie ora ditampa ing piranti sing digunakake, utawa kabar khusus diwenehi sadurunge cookie anyar digawe. Perlu dicathet, menawa, yen deaktivasi saka cookies bisa nyebabake ora kabeh fitur saka situs web sing digunakake kanthi cara sing paling apik.

Panggunaan cookie serves kanggo nggawe nggunakake tawaran web perusahaan luwih nyaman. Contone, cookie sesi bisa digunakake kanggo ngalacak manawa pengunjung wis ngunjungi kaca individu ing situs web kasebut. Sawise ninggalake situs web kasebut, cookie sesi kasebut kanthi otomatis diilangi.

Kanggo nambah kawigatosan, cookie sakdurunge digunakake. Padha disimpen ing piranti manca kanggo wektu sauntara. Nalika situs web dibukak maneh, kanthi otomatis ngenali manawa pengunjung wis ngunjungi situs ing titik sadurungé lan apa input lan setelan wis digawe supaya ora kudu diulang.

Cookie uga digunakake kanggo nganalisa views situs web kanggo tujuan statistik lan kanggo tujuan ningkatake penawaran. Cookies iki bisa ngakoni kanthi otomatis ing kunjungan anyar sing situs web wis diakses dening pengunjung. Pambusakan cookie sing otomatis njupuk Panggonan sakwise wektu sing ditemtokake.

Diproses liwat cookie data kanggo tujuan kasebut ing ndhuwur kanggo nglindhungi kapentingan sing sah ing perusahaan miturut Art. 6 para. 1 1 ukara secara harfiah. F) DSGVO sabdho.

  1. Hak sampeyan minangka wong sing prihatin

Manawa data pribadhi diproses sajrone riko situs web, sampeyan duwe hak minangka "subyek data" ing makna GDPR:

Informasi 5.1

Sampeyan bisa nyuwun informasi babagan data pribadhi sing diproses dening kita. Ora ana akses sing bener yen informasi kasebut kudu dikunci kanggo alasan liyane, utamane amarga kapentingan mayoritas sah saka pihak katelu. Deviating ana uga tugas kanggo nyedhiyani informasi nalika tartamtu langkung kathah njupuk menyang akun ancaman saka karusakan kanggo kapentingan liwat kapentingan ing rahasia. Hak kanggo informasi uga tilar yen data mung Mulane disimpen amarga wong sing diijini dening hukum utawa suwé penylametan kukumipun ora dibusak utawa dipigunakaké mung kanggo tujuan keamanan data utawa kontrol pangayoman data yen panentu informasi bakal mbutuhake gaweyan disproportionate lan Prosès kanggo tujuan liyane dikecualeni dening langkah-langkah technical lan organisasi sing cocog. Yen ing katrangan sampeyan ora dikepengini lan data pribadhi diproses dening kita, sampeyan bisa nyuwun informasi babagan informasi ing ngisor iki:

  • Tujuan pamroses,
  • Kategori data pribadhi sing diproses,
  • Penerima utawa kategori panrima sing data pribadhi dibeberke, khususe kanggo panampa ing negara katelu,
  • yen bisa, durasi sing dirancang kanggo data pribadhi bakal disimpen utawa, yen ora bisa, kriteria kanggo nemtokake periode panahanan,
  • hak kanggo mbenerake utawa mbusak utawa matesi pangolahan data pribadi bab sampeyan utawa hak kanggo mbantah pengolahan kasebut;
  • anané hak narik dhukungan kanggo panguwasa pengawasan perlindungan data,
  • yen data pribadhi ora diklumpukake saka sampeyan minangka subyek data, informasi sing kasedhiya ing asal saka data,
  • anané pengambilan keputusan otomatis, kalebu pandhuan, lan informasi sing makna babagan logika, lan implikasi lan implikasi saka pengambilan keputusan otomatis, manawa cocok;
  • yen perlu ing kasus panularan kanggo panampa ing negara katelu, kajaba kaputusan saka Komisi EU ing pase saka pangayoman ing Art. 45 para. 3 DSGVO informasi saiki bab permata kang njamin cocok. Art 46 para 2 DSGVO kasedhiya kanggo pangayoman data pribadhi.

Pembetulan 5.2 lan completion

Yen sampeyan nemokake manawa ana informasi pribadhi sing ora akurat, sampeyan bisa uga mbutuhake informasi sing salah. Ing kasus data pribadi sing ora lengkap babagan sampeyan, sampeyan bisa nyuwun completion.

Pambatasan 5.3

Sampeyan duwe hak kanggo pambusakan ( "Hak bakal Lali"), sing diwenehake sing Processing ora kanggo ngleksanani hak ingatase hak bebas expression, ing sisih tengen ing informasi utawa kanggo ketemu tansah legal utawa kinerja tugas sing umum kapentingan dibutuhake lan salah siji saka ing ngisor iki bener:

  • Data pribadhi ora perlu kanggo tujuan sing diproses.
  • Pembenaran kanggo proses mung persetujuan sampeyan, sing wis dicabut.
  • Sampeyan wis mbantah pengolahan data pribadhi sing wis digawe publik.
  • Sampeyan mbantah pengolahan data pribadhi ora dibeberke kanggo kita lan ora ana alasan sing sah kanggo proses.
  • Data pribadimu diproses kanthi ora sah.
  • Pambusakan data pribadhi dibutuhake kanggo nepaki kewajiban hukum sing kita tundhuk.

Ora ana pratelan kanggo pambusakan yen, ing kasus pamroses data sing ora otomatis, sah, ora bisa dilakoni utawa mung bisa ditindakake kanthi ora ono gunane kanthi dhuwur amarga sifat khusus panyimpenan lan kapentingan pambatalan kurang. Ing kasus iki, pambusakan bakal diganti dening watesan pangolahan.

5.4 watesan proses

Sampeyan bisa uga mbutuhake kita kanggo matesi pangolahan yen ana ing ngisor iki:

  • Sampeyan nyangkal akurasi informasi pribadhi. Watesan bisa uga dibutuhake ing kasus iki kanggo wektu sing ngidini kita verifikasi akurasi data kasebut.
  • Pangolahan ora sah lan sampeyan mbutuhake tinimbang pambatasan watesan panggunaan data pribadhi.
  • Informasi pribadhi sampeyan ora perlu dibutuhake dening kita kanggo tujuan pangolahan sing bisa sampeyan gunakake, ngleksanani utawa mbela hak-hak sampeyan.
  • Sampeyan duwe contradiction gem. Art 21 para 1 DSGVO dipasang. Watesan proses bisa dibutuhake anggere ora yakin alasan alasan sing sah luwih apik tinimbang alasan sampeyan.

Matesi Processing tegese data pribadi sing diproses mung karo idin, utawa kanggo panyiapan, ngleksanani utawa nimbali saka claims legal utawa kanggo nglindhungi wong liya utawa hak entitas utawi kanggo alasan kang kapentingan umum substansial. Sadurunge kita mundhut watesan, kita duwe tugas kanggo ngandhani sampeyan.

Kontroversi 5.5

Kasedhiya yen Processing saka Art. 6 para. 1 nyetel 1. E) DSGVO (kinerja tugas ing kapentingan umum utawa ing ngleksanani panguwasa resmi) utawa Art. 6 para. 1 nyetel 1 secara harfiah. F) DSGVO (kapentingan sing sah ing wong tanggung jawab utawa pihak katelu) adhedhasar, sampeyan duwe hak, kanggo alasan njedhul saka kahanan tartamtu, ing sembarang wektu marang masang data pribadi Processing nalisir. Iki uga ditrapake kanggo jinis. 6 ABS. 1 nyetel 1. E) utawa secara harfiah. F) DSGVO adhedhasar penggambaran riwayat. Dipuntedahaken ngleksanani hak kita ora proses data pribadi, kajaba kita bisa mbuktekaken latar sah milutaken kanggo Processing sing nglintoni kapentingan, hak-hak lan kabebasan-kabebasane, utawa Processing punika panyiapan, ngleksanani utawa nimbali saka claims legal.

Sampeyan bisa mbantah sembarang wektu kanggo ngolah informasi pribadhi kanggo tujuan iklan perusahaan kita dhewe. Sawise nglakokake hak nolak, kita ora bakal nggunakake data pribadhi ing pitakonan kanggo tujuan iklan perusahaan.

Sampeyan duwe pilihan informal sing ngandhani oposisi kanthi telpon utawa e-mail, utawa alamat pos sing kadhaptar ing awal Kebijakan Privasi iki.

5.6 pambatasan persetujuan

Sampeyan duwe hak kanggo mbatalake persetujuan sampeyan kapan wae kanthi efek kanggo masa depan. Pembatalan saka persetujuan bisa disampekake dening telpon utawa e-mail utawa alamat informal alamat surat. Pembatalan ora nyedhiyakake hukum babagan pangolahan data sing wis ditindakake kanthi basis persetujuan nganti ditetepake. Sawise ditampa saka pencabutan, pengolahan data, sing adhedhasar persetujuan sampeyan, wis disetel.

5.7 complaint

Yen kang mratelakake panemume, sing Processing data pribadi bab Kabeh, sampeyan bisa masang kanggo pangayoman data, kang tanggung jawab kanggo panggonan panggonan utawa papan utawa ing panggonan miturut omongane uwong complaint nglanggar karo awak peraturan.

  1. Status lan Nganyari Kebijakan Privasi iki

Kebijakan Privasi iki nduweni status 17. May 2018. Kita nduweni hak kanggo nganyari kebijakan privasi amarga mesthi nambah privasi lan / utawa nyinkronake marang owah-owahan ing praktek utawa yuridiksi peraturan.