Harry Potter Super ukuran POP! Gambar tokoh film Voldemort w / Nagini 25 cm

RRP: 39,95 30,99

POP! Angka Harry Potter

Saka Funko's populer 'POP!' Seri nerangake vinyl tokoh iki kelangan. Iku watara 25 cm dhuwur lan rawuh ing kothak jendhela.

Wektu pengiriman: CENTER 08 / 2020

nomer item: FK48037 Kategorien: , keyword:

POP! Angka Harry Potter

Saka Funko's populer 'POP!' Seri nerangake vinyl tokoh iki kelangan. Iku watara 25 cm dhuwur lan rawuh ing kothak jendhela.

informasi tambahan

bobot 960 g
Größe 39.95 cm