Burgundy abu-abu

7,95

Wektu pengiriman: kira-kira 3 - 6 dina

nomer item: HM42 Kategori: keyword:

Garing Pinot Gris minangka salah sawijining anggur Jerman sing paling populer nalika musim panas. Utamane cocog kanggo pasugatan asparagus lan iwak utawa mung seneng seneng ing wayah sore sing entheng. Kita wis thukul ing Palatinate dening winates Villa Hochdoerffer lan saiki wiwit ana ing Vintage 2018.

informasi tambahan

bobot 1142 g