Kothak hadiah Harry Potter Natal Natal

RRP: 29,99 24,99

Mugs Harry Potter

Kotak hadiah dilisensi resmi! isi:

- 1x Piala Coklat (Kapasitas: 0.3 liter)
- 1x Premium Glass (Kapasitas: 0.5 liter)
- 2x coasters
- Kothak panyimpenan 1x

Kabeh produk sing eksklusif lan mung kasedhiya ing kothak hadiah sing dicithak.

Wektu pengiriman: END 09 / 2020

nomer item: GYE-GFB0083 Kategorien: , keyword:

Mugs Harry Potter

Kotak hadiah dilisensi resmi! isi:

- 1x Piala Coklat (Kapasitas: 0.3 liter)
- 1x Premium Glass (Kapasitas: 0.5 liter)
- 2x coasters
- Kothak panyimpenan 1x

Kabeh produk sing eksklusif lan mung kasedhiya ing kothak hadiah sing dicithak.

informasi tambahan

bobot 1075 g
Größe 29.99 cm