Boneka boneka Swara Living Scream Living Living 25 cm

RRP: 59,95 47,99

Dolls Living Dolls Dead

Boneka sing apik iki asale saka seri "Living Dead Dolls" Mezco sing misuwur. Dhuwure udakara 25 cm. nganggo ageman kain nyata lan dikirim ing kothak jendela.

Wektu pengiriman: END 09 / 2020

nomer item: MEZ99614 Kategorien: , keyword:

Dolls Living Dolls Dead

Boneka sing apik iki asale saka seri "Living Dead Dolls" Mezco sing misuwur. Dhuwure udakara 25 cm. nganggo ageman kain nyata lan dikirim ing kothak jendela.

informasi tambahan

bobot 453 g
Größe 59.95 cm