alamat kutha pahlawan merek saka:

pano.city Marketing GmbH
Alte Heerstrasse 41
38644 Goslar

direktur Steffen Ducke
E-Mail info@herocity.de

Kantor sing diduwèni: Salzgitter
Pengadilan Negeri Brunswick | HRB 204685

kabar hukuman

Senadyan kontrol isi sing ati-ati, kita ora duwe tanggung jawab kanggo isi pranala njaba. Isi kaca sing kagandhèng dadi tanggung jawab operator.

Copyright
Kabeh teks, foto, ilustrasi lan grafis sing digunakake ing kene dilindhungi dening hak cipta. Padha ora bisa digunakake, diowahi, diduplikasi utawa digawe diakses kanggo pihak katelu tanpa ijin ditulis, malah sebagean.

Kabeh peta sing digunakake ing kene digawe saka data OpenStreetMap. Jenis lisènsi: Open Database License (ODbL)

09.01.2016 ditrapake kanggo netepake perselisihan antarane konsumen lan pedagang babagan kontrak tuku online liwat platform online kanggo resolusi sengketa online (platform OS) metu. Platform kasebut diwenehake dening Komisi Eropa lan kasedhiya ing: ec.europa.eu/consumers/odr kanggo nemokake. Alamat email kita: info@panocity.de

Google Analytics
Situs web iki nggunakake Google Analytics, layanan analytics web sing diwenehake dening Google Inc. ("Google"). Google Analytics migunakake "cookie" supaya disebutake, file teks sing disimpen ing komputer, lan ngidini analisa nggunakake situs sampeyan. Informasi sing digawe dening cookie babagan nggunakake situs iki (kalebu alamat IP sampeyan) bakal dikirim menyang lan disimpen dening Google ing server ing Amerika Serikat. Google bisa nggunakake informasi iki kanggo evaluasi panggunaan situs web, kanggo ngumpulake laporan ing situs web aktivitas kanggo operator situs web, lan kanggo nyedhiyani layanan liyane sing ana hubungane karo aktivitas situs web lan panggunaan internet. Google uga nransfer informasi iki menyang pihak katelu yen diwenehake dening hukum utawa adoh pihak katelu proses data kasebut atas nama Google. Google ora bakal nggandhengake alamat IP sampeyan karo data Google liyane. Sampeyan bisa nyegah panginstalan cookie kanthi nyetel piranti lunak browser sampeyan; Nanging, wigati dicathet yèn ing kasus iki sampeyan ora bisa nggunakake kabeh fitur saka situs web iki kanthi sacukupe. Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo ngolah data babagan sampeyan Google kanthi cara lan tujuan sing kasebut ing ndhuwur.