Ве молиме обрнете внимание на претходна нарачка!

Ние исто така имаме производи во нашата продавница кои ќе бидат објавени во следните неколку недели или месеци и веќе ги нудат на продажба. Ве молиме бидете сигурни дека кога ја ставате вашата нарачка дека не ги мешате овие предмети со оние кои се веќе достапни, бидејќи ние обично не ги испраќаме до сите предмети на располагање. Ова исто така важи и за пред-нарачки со различни датуми на издавање. Ако сакате делумни испораки, ве молиме да ги известите.

избор лудило!

1111

Член во продавницата