Ju lutemi të kushtoni vëmendje të para-porosive!

Ne gjithashtu kemi produkte në dyqanin tonë që do të lirohen në javët ose muajt e ardhshëm dhe tashmë u ofrojnë atyre për shitje. Ju lutemi sigurohuni kur vendosni porosinë tuaj që të mos përziheni këto objekte me ato që janë tashmë të disponueshme, pasi që zakonisht nuk anijsojmë derisa të gjitha artikujt të jenë në dispozicion. Kjo vlen edhe për parapagimet me datat e ndryshme të lëshimit. Nëse dëshironi dërgesa të pjesshme, ju lutem na tregoni.

Përzgjedhja Insanity!

1111

Neni në dyqan